کنجد
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من

دانه‌های کنجد سفید بدون پوست خارجی کنجد در طول دوره تمدن صنعت کشت، بعنوان اصلی‌ترین روغن گیاهی شناخته شده‌است. این امر قطعاً به بین‌النهرین حدود ۲۵۰۰ سال قبل از میلاد برمی گردد و در زبان اکدی و سومری بنام ایلو (در تامیل واژه کنجد به نام ایلو هم شناخته شده‌است). دانه کنجد یکی از اولین محصولات فرآوری شده برای روغن و همچنین به عنوان یکی از اولین مواد در ادویه جات و فلفل استفاده می‌گردد. در واقع، واژه مشترکی که برای روغن نباتی در بسیاری از زبان‌های درآویدی مانند: تامیل، مالایایی و کانندآ (معنای کلمه روغن کنجد در زبان تامیل = எள் + روغن یا چربی = நெய் --> எண்ணெய் شناخته می‌شد. در زبان هندی واژه روغن کنجد (تل तेल) و در زبان سانسکریت (تیلا तैल و تلوگو నువ్వులు) بعنوان دانه کنجد بیان شده‌است. ۶۰۰ سال قبل از میلاد، آشوریان از روغن کنجد به عنوان یک غذا، مرهم و دارو استفاده می‌کردند که باید آن را غنی کرده و البته ساختن این مواد بسیار گران بود. هندوها از آن به عنوان چراغ‌های نذری استفاده می‌کنند که به عنوان روغن مقدس در نظر گرفته می‌شود. تولید و استخراج روغن کنجد

کنجد از قدیمی‌ترین چاشنی‌های شناخته شده‌ای است که قدمت آن به ۱۶۰۰ سال پیش از میلاد مسیح بر می‌گردد. روغن کنجد به سختی تند می‌شود. نام علمی کنجد”Sesamun indicum” است.


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
شنبه 19 اسفند 1396




پیوندهای روزانه
آمار وبلاگ
  • افراد آنلاین : 1
  • بازدید امروز : 9
  • بازدید دیروز : 3
  • بازدید این هفته : 14
  • بازدید این ماه : 37
  • بازدید امسال : 8131
  • بازدید کل : 8131
  • تعداد پست ها : 12
  • تعداد نظرات : 0
امکانات جانبی