کنجد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ورود درباره وبلاگ تولید روغن کنجد در بازار مورن، سئونگنام، استان جیونگی، کره جنوبی: فرایند استخراج عصاره روغن در روستای تامیل، هند: دانه کنجد توسط یک غشا احاطه شدهاست که در طی پروسه زمانی به طور کامل رشد کرده و از غشا خارج میشود. زمان رشد و رسیدگی آن متفاوت است، به طوری که کشاورزان با کمک دست گیاه را قطع کرده و در کنار هم در جایگاهشان بصورت حالت عادی نگه میدارند تا زمانی که همه دانهها از غشا خارج شوند. در سال ۱۹۴۳ روش (غیر مخرب) کشف شد وبا گذر زمان و با تغییرات بوجود آمده، آغاز به کار کرد و به سمت پیشرفت محصول و مقاومت آن در برابر شکستگی و افت محصول شد. اگرچه محققان پیشرفت قابل توجهی در پرورش کنجد تولید شده را دلیل تلفات و محدود کردن تولید داخلی ایالات متحده میدانند. دانه کنجد در درجه اول در کشورهای در حال توسعه تولید شد، روغن کنجد را میتوان با کمک دستگاه اتومات جهت استخراج روغن با تکنیکهای مدرن که با توجه به مواد و تجهیزات موجود فراهم کرد، این امر عامل مهمی در ایجاد محدودیت و توسعه خط تولید روغن ایفای نقش کردهاست. در کشورهای در حال توسعه، روغن کنجد است که اغلب با قیمت ارزان و تکنیکهای فشرده دستی مانند سیستم آب گرم، روش پل، کوبیدن، غنی کردن، یا بااستفاده از یک اکسپیلر در اندازههای کوچک استخراج میشود. در کشورهای در حال توسعه، روغن کنجد اغلب با استفاده ازروش اکسپیلر در اندازههای بزرگتر با ماشین آلات یا توسط حلالهای شیمیایی، روغن را استخراج میکنند. همچنین روغن کنجد میتواند در دمای پایین با استفاده از اکسپیلر فشرده شده در یک فرایند به نام روش سرد، روغن را استخراج کنند. این روش استخراج در میان طرفداران مواد غذایی خام مرغوبتر است، چرا که در حین استخراج، روغن را در برابر درجه حرارت بالا و حلالهای شیمیایی جلوگیری میکنند. در حالی که برخی از تولیدکنندگان، پالایش روغن کنجد را توسعه داده و استخراج روغن را از طریق حلال، خنثی سازی و سفید کنندگی به منظور بهبود جنبه زیبایی آن کمک میکند. این روغن کنجد به دست آمدهاست که در حال حاضر دارای طعم شیرین و لذت بخشی است به خالص سازی بیشتری نیازی ندارد و میتوان آنرا مصرف کرد. بسیاری از مصرفکنندگان، روغن کنجد تصفیه شده را به دلیل اعتقادی که نسبت به فرایند تصفیه سازی و حذف مواد مغذی مهم دارد، ترجیح میدهند. روغن کنجد یکی از روغنهای طبیعی و پایدار است، و هم میتواند در حین عملیات استخراج؛ توسط سردخانه و سپس در معرض نور محدود شده و درجه حرارت بالا قرار بگیرد و به منظور بهرهبرداری، پردازش و ذخیرهسازی به حداقل ممکن برسد و مواد غذایی را از طریق اکسیداسیون و ترشیدگی از دست بدهد. عملیات ذخیرهسازی در بطریهای کهربایی رنگ میتواند به کاهش اکسیداسیون در برابر نور کمک کند. روغن کنجد اشباع نشده (پوفا) بصورت روغن نیمه خشک در میآید. روغن کنجد تجاری به رنگ زرد مایل به قرمز غلیظ شده تبدیل میشود و البته به خود رنگ دانهٔ فرآوری شده نیز بستگی دارد و روش خرد کردن دانه نیز متفاوت است. روغن بدست آمده به خوبی تمیز شده و از دانه آسیاب میشود، که میتوان آن را تصفیه و سفید شده به صورت روغن زلال و به رنگ روشن تبدیل کرد. روغن کنجد غنی شده از اسید اولئیک و اسید لینولئیک، که با هم ۸۵ درصد از کل اسیدهای چربیرا تشکیل میدهند. روغن کنجد دارای (۱٫۵–۲٫۳٪) که درصد نسبتاً بالایی از ماده غیرقابل صابونی شدن در هند و در برخی کشورهای دیگر از اروپا تهیه میشود. لازم است که به روغن کنجد (۵–۱۰٪) مارگارین اضافه شود و به طور کلی هیدروژنه کردن کره، روغن حیوانی برای تقلب استفاده میشود. این مدت ماندگاری طولانی در مقایسه با سایر روغنهای دیگر، معمولی است. این روغن پایدار به عنوان روغن سرخ کردنی استفاده میشود. نوع مطلب : برچسب ها : لینک های مرتبط : دانههای کنجد سفید بدون پوست خارجی کنجد در طول دوره تمدن صنعت کشت، بعنوان اصلیترین روغن گیاهی شناخته شدهاست. این امر قطعاً به بینالنهرین حدود ۲۵۰۰ سال قبل از میلاد برمی گردد و در زبان اکدی و سومری بنام ایلو (در تامیل واژه کنجد به نام ایلو هم شناخته شدهاست). دانه کنجد یکی از اولین محصولات فرآوری شده برای روغن و همچنین به عنوان یکی از اولین مواد در ادویه جات و فلفل استفاده میگردد. در واقع، واژه مشترکی که برای روغن نباتی در بسیاری از زبانهای درآویدی مانند: تامیل، مالایایی و کانندآ (معنای کلمه روغن کنجد در زبان تامیل = எள் + روغن یا چربی = நெய் --> எண்ணெய் شناخته میشد. در زبان هندی واژه روغن کنجد (تل तेल) و در زبان سانسکریت (تیلا तैल و تلوگو నువ్వులు) بعنوان دانه کنجد بیان شدهاست. ۶۰۰ سال قبل از میلاد، آشوریان از روغن کنجد به عنوان یک غذا، مرهم و دارو استفاده میکردند که باید آن را غنی کرده و البته ساختن این مواد بسیار گران بود. هندوها از آن به عنوان چراغهای نذری استفاده میکنند که به عنوان روغن مقدس در نظر گرفته میشود. تولید و استخراج روغن کنجد کنجد از قدیمیترین چاشنیهای شناخته شدهای است که قدمت آن به ۱۶۰۰ سال پیش از میلاد مسیح بر میگردد. روغن کنجد به سختی تند میشود. نام علمی کنجد”Sesamun indicum” است.نوع مطلب : برچسب ها : لینک های مرتبط :
دانه کنجد توسط یک کپسول که تنها پاره زمانی که دانهها به طور کامل رسیدهاند محافظت میشود. ساعت رسیدن محصولها با یکدیگرمتفاوت میباشد، به طوری که کشاورزان قطع گیاهان را با دست و محل آنها را با هم در حالت عمودی تا زمانی که همه کپسول بازگردنند، قرار میدهند. با کشف indehiscent (nonshattering) به وسیله لانگهام در سال ۱۹۴۳ جهشهایی به سمت توسعه یک محصول، مقاوم در برابر انواع شکستن آغاز شد. اگر چه محققان پیشرفت قابل توجهی در پرورش کنجد داشتهاند، اما ادامه تلفات برداشت به دلیل محدود کردن تولید داخلی ایالات متحده است.[۱۵] دانه کنجد در کشورهای در حال توسعه در درجه اول، عاملی است که نقش مهمی در محدود کردن ایجاد مقیاس بزرگ، استخراج کاملاً اتوماتیک روغن و تکنیکهای پردازش ایفا کردهاست. روغن کنجد را میتوان با تعدادی از روشهای استخراج شده، با توجه به مواد و تجهیزات در دسترس قرار داد. در کشورهای در حال توسعه، روغن کنجد است که اغلب با روشهای ارزان قیمت مانند فشرده شدن دستی، شناوردر آب گرم، پرس پل، پرس قوچ، روند غنی، یا با استفاده از یک expeller در مقیاس کوچک استخراج مبشود. در کشورهای توسعه یافته استخراج روغن کنجد که اغلب با استفاده از استخراج مطبوعات expeller، در مقیاس بزرگتر ماشین آلات استخراج روغن، یا با فشار دادن توسط مواد شیمیایی حلال دنبال شدهاست.[۱۶] در یک فرایند به نام فشار سرد استخراج شود. این روش استخراج در میان پیروان مواد غذایی خام به دلیل اجتناب افشای روغن به حلالهای شیمیایی یا درجه حرارت بالا در استخراج محبوب است. در حالی که دربین برخی از تولیدکنندگان پالایش روغن کنجد تولید از طریق استخراج با حلال، خنثی سازی و سفید به منظور بهبود جنبه زیبایی آن، بیشتر خواهد شد. در حال حاضر روغن کنجد به دست آمده از دانههای با کیفیت دارای طعم شیرین و لذت بخش است که خالص سازی بیشتر نیاز ندارد و قبل از آن میتوان مصرف شود. بسیاری از مصرفکنندگان به دلیل اعتقاد خود که که فرایندهای تصفیه باعث حذف مواد مغذی مهم میشوند ترجیح میدهند روغن کنجد تصفیه شده مصرف نکنند روغن کنجد یکی از روغنهای طبیعی با ثبات است، اما میتوان از سردخانه و قرار گرفتن در معرض محدود به نور و درجه حرارت بالا در استخراج، پردازش و ذخیرهسازی بهرهمند شوند به منظور به حداقل رساندن از دست دادن مواد مغذی از طریق اکسیداسیون و ترشیدگی. ذخیرهسازی در بطریهای کهربایی رنگی میتواند به حداقل رساندن قرار گرفتن در معرض نور کمک کند. روغن کنجد روغنب اشباع نشده (PUFA) مثل روغن نیمه خشک است. روغن کنجد تجاری از لحاط نگ در نور به رنگ زرد مایل به قرمز عمیق بسته به رنگدانه فرآوری شده و از روش تراش، متفاوت است. هرچه در تصفیهٔ روغن دانه تمیزتر و سفیدتر باشد، روغن به دست آمده زلالتر است. روغن کنجد غنی از اسید اولئیک و اسید لینولئیک، که با هم ۸۵ درصد از کل اسیدهای چرب را تشکیل میدهند میباشد. روغن کنجد در هند دارای درصد نسبتاً بالایی از ماده unsaponifiable (1.5-2.3%) و در برخی کشورهای دیگر از اروپا است. اضافه کردن (۵–۱۰٪)روغن کنجد به مارگارین و به طور کلی به هیدروژنه چربیهای گیاهی که عموماً به عنوان تقلب برای کره یا روغن حیوانی استفاده میشود واجب است. عمر این روغن در مقایسه با سایر روغنهای متعارف طولانیتر بودهاست. این روغن با به عنوان روغن سرخ کردن نسبت به روغنهای دیگر ثبات تر است نوع مطلب : برچسب ها : لینک های مرتبط : تفاوتهای بسیاری در رنگ روغن کنجد وجود دارد: روغن کنجد سرد فشرده رنگ زرد کم رنگ است، در حالی که روغن کنجد در هند طلایی رنگ و روغن کنجد شرق آسیا معمولاً به رنگ قهوهای تیره میباشد. این رنگ و عطر و طعم از بو دادن تست دانههای کنجد گرفته شدهاست. روغن کنجد با فشار سرد دارای عطر و طعم مختلف نسبت به تست روغن است به علت این که به طور مستقیم از خام، به جای تست، دانه تولید میشود. روغنهای کنجد که در هر یک از فرمهای بالا توضیح داده شد: روغن کنجد سرد فشرده موجود در مغازههای سلامت غرب است. روغن کنجد تفته نشده (اما نه لزوماً، سرد فشرده) است که معمولاً برای پختوپز در شرق میانه استفاده میشود و اغلب میتوانید در بازار حلال یافت شود. در کشورهای شرق آسیا، انواع پرس گرم روغن کنجد ترجیح داده میشوند نوع مطلب : برچسب ها : لینک های مرتبط : روغن کنجد روشن، دارای نقطه دود بالا و مناسب برای سرخ کردن عمیق است، در حالی که روغن کنجد تیره (از دانه کنجد بو داده) دارای نقطه دود کمی پایینتر و نامناسب برای سرخ کردن عمیق است. در عوض میتوان آن را برای سرخ کردن گوشت یا سبزیجات یا برای ساخت املت، استفاده کرد. غذاهای شرق آسیا اغلب برای چاشنی از روغن کنجد بو داده استفاده میشود. چینیها از روغن کنجد در تهیه وعدههای غذایی برای زنان در زندان پس از زایمان استفاده میکردند روغن کنجد محبوبترین روغن در آسیا، به ویژه در کره، چین، و کشورهای جنوب هند از کارناتاکا، آندرا پرادش، و تامیل نادو، جایی که استفاده گسترده آن شبیه به روغن زیتون در مدیترانه است نوع مطلب : برچسب ها : لینک های مرتبط : در صنعت، روغن کنجد ممکن است به عناوین زیر استفاده شود نوع مطلب : برچسب ها : لینک های مرتبط : روغن کنجد دارای درصد بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشدهاست [۱۸] (اسیدهای چرب امگا ۶)، اما منحصر به فرد است که آن را در دمای اتاق نگه میدارند. دلیل این است که آن حاوی دو نگهدارنده طبیعی، sesamol و sesamin میباشد. (به طور معمول، تنها در روغن عمدتاً متشکل از امگا ۹ روغن اشباع شده مثل روغن زیتون، در دمای اتاق نگه دارید) پیشنهاد شدهاست که با توجه به حضور سطوح بالایی از اسید چرب اشباع نشده در روغن کنجد، ممکن است به کنترل فشار خون کمک کند. در پختوپز به جای سایر روغنهای خوراکی استفاده میشود و برای کمک به کاهش فشار خون بالا و پایینتر از میزان مصرف مورد نیاز داروها برای کنترل فشار خون بالا[۱۲] اثر روغن بر فشار خون ممکن است به دلیل اسیدهای چرب (PUFA) و sesamin ترکیب، lignan موجود در روغن کنجد باشد. شواهد نشان میدهد که هر دو ترکیبات فشار خون بالا در موش صحرایی را کاهش میدهد وجود دارد. کنجد lignans نیز در مهار سنتز و جذب کلسترول در موش. صحرایی نقش دارد نوع مطلب : برچسب ها : لینک های مرتبط : روغن کنجد یکی از چند روغن توصیه شده برای استفاده درروغن کشی است (روغن آفتابگردان از روغنهای رایج دیگراست). نوع مطلب : برچسب ها : لینک های مرتبط : در حالی که در سازمان غذا و داروی آمریکا مورد تأیید نیست، روغن کنجد به تعدادی از استفادههای درمانی مشهور است. گفته میشود که کاربرد موضعی به طور منظم و / یا مصرف روغن کنجد باید اثر کاهش اضطراب، عصبی و اختلالات استخوان، گردش خون ضعیف، کاهش ایمنی و مشکلات روده پیشنهاد میشود. استفاده ازآن نیز بی حالی، خستگی و بی خوابی را تسکین دهد، در حالی که ترویج قدرت و نشاط، افزایش گردش خون را آسان میکند. استفاده از آن درد و اسپاسم عضلانی، مانند سیاتیک، dysmenorrhoea، درد، درد پشت و درد مفاصل وجود دارد را آرامش میدهد.[۵] ادعا شدهاست روغن کنجد، زمانی که در ماساژ نوزاد مورد استفاده قرار میگیرد برای آرام کردن نوزادان و آرامش آنها درخواب و بهبود رشد مغز و سیستم عصبی کمک میکند. این ادعا شبیه به دیگر داروهای درمانی میباشد، که داشتن آنتیاکسیدان خود را توضیح میدهد که آن روند پیری را کند میکند و طول عمر راافزایش میدهد. یک مطالعه پزشکی ۲۰۰۰ نشان داد که ماساژ نوزادان با روغن کنجد وزن، طول، و midarm و midleg دور از نوزادان در نرخ آماری مطلوب تر از همه روغنهای دیگر آزمایش بهبود یافتهاست نوع مطلب : برچسب ها : لینک های مرتبط : مانند دانه کنجد که روغن کنجد از آن مشتق شده، ممکن است تولید واکنشهای آلرژیک، از جمله آنافیلاکسی کند. حدود ۱٪ از جمعیت به محصولات غذایی کنجد به دست آمده حساسیت دارند. از آنجا که از اثرات ملین دارد، روغن کنجد نباید توسط افرادی که اسهال دارند استفاده شود نوع مطلب : برچسب ها : لینک های مرتبط : پیوندهای روزانه آمار وبلاگ
امکانات جانبی |
|